Publicerat den

En liten summa pengar

En liten summa pengar är också pengar, som man brukar säga. Eller, det gör man kanske inte alls men jag tänker i alla fall att den där klänningen jag vill ha lätt är värd ett litet lån. En mindre lån från den här sidan hade säkert kunnat lösa en del grejor för mig dessutom, mer än en klänning.

Jag har  ju köpt biljett till min favoritfestival fastän jag  kanske inte hade råd riktigt, men det löste jag med lån från samma sida. Det är dock viktigt att tänka på att det inte är jättebra att låna i tid och otid, även om det är en skön lösning i stunden. Jag tror att de flesta har vett nog att kunna hantera såna här saker.

I alla fall; klänningen jag vill köpa är fantastisk. Den är röd, i glansigt material med vid kjol som står rätt ut när man snurrar runt!  Hoppas min ekonomi håller!